Bc. Nataliia Marhita

Bachelor's thesis

Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku

Gastronomical Concept with the Focus on People in Retirement Age
Abstract:
Hlavním cílem bakalářské práce je vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku. V textu bakalářské práce je položena tato výzkumná otázka – „Jaký gastronomický koncept je nejvhodnější z hlediska potřeb a požadavků dotázaných osob v důchodovém věku?“. V práci jsou využity metody dotazování, analýzy, dedukce a syntézy.
Abstract:
The main goal of the bachelor thesis is to create a gastronomic concept focused on people of retirement age. The text of the bachelor's thesis asks this research question - "What gastronomic concept is most appropriate in terms of the needs and requirements of respondents in retirement age?". The work uses methods of survey, analysis, deduction and synthesis.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 6. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 9. 2020
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Darina Svobodová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management