Alena Pillajová
Bakalářská práce
Alergény v gastronómii
Allergens in the gastronomy
Abstract:
This dissertation deals with food allergies and intolerances and their meaning within the gastronomic industry. It includes knowledge about their effect on human health and provide information about the prevention, symptoms, diagnosis and treatment of food allergies and intolerances. It describes problems which appears with application of food allergen legislation in gastronomic practice.Abstract:
Táto práca sa zaoberá potravinovými alergiami a intoleranciami a ich významom v gastronomickom priemysle. Zahŕňa poznatky o ich vplyve na zdravie človeka a podáva informácie o prevencii, príznakoch, diagnostike a liečbe potravinových alergií a intolerancií. Popisuje problémy, ktoré vznikajú s aplikáciou legislatívy potravinových alergénov v gastronomickej praxi.
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15423/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2017
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
GASTRONÓMIA PRI POTRAVINOVÝCH ALERGIÁCH
Karolína Vymyslická Mišíková -
Evropská legislativa ve službách cestovního ruchu a gastronomii
Klára Chaloupková -
Najväčšie byrokratické prekážky ovplyvňujúce podnikanie v hotelierstve a gastronómii v Česku a na Slovensku
Daniel Korcsmáros -
Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie
Lukáš Peřinka -
Caterpillar - parasitoid food webs in New Guinea rainforest
Jan HRČEK