Bc. Oleksandr Biley

Master's thesis

Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.

Food and beverage management measures with a purpose to increase and improve quality of food service, to achieve the higher demand of food service
Abstract:
Diplomová práce je zaměřená na restauraci hotelu Pratol*** v Říčanech u Prahy. Primárním cílem práce je prozkoumat stravovací úsek konkrétního hotelu, odhalit problémové úseky hotelové restaurace a nabídnout řešení ke zlepšení kvality stravovacích služeb. Pro zpracování závěrečné práce byly použité metody analytické, srovnávací, výzkumní a dotazníkové šetření. Práce je rozdělená do tří části. V teoretické …more
Abstract:
This thesis is concerned with restaurant of the Pratol hotel*** in Říčany. Main aim of thesis is to research a food and beverage department of particular hotel, to reveal problematic sections of the restaurant and to suggest solutions for improvement in the quality of the catering service. For elaboration of thesis were used such methods as analytic, comparative, researching and questionnaire. Thesis …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 8. 2013
  • Supervisor: Ing. Vladimír Filip
  • Reader: Ing. Blanka Zimáková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze