What happens in Vegos does not stay in Vegos – Šimon Barczi
Šimon Barczi
Bakalářská práce
What happens in Vegos does not stay in Vegos
What happens in Vegos does not stay in Vegos
Anotace:
Hlavním cílem této práce je změřit a prozkoumat poptávku po zboží nabízeném v baru Los Vegos v Mariánských Lázních. V mém experimentu budu náhodně měnit cenu točeného piva v rozmezí 23-33 Kč po dobu třiceti souvislých dní. Každý den, bude zaznamenána spotřeba veškerého nabízeného zboží, které bar nabízí. Mám rovněž k dispozici spotřebu za každý den za poslední rok. V práci budu zkoumat cenovou elasticitu …víceAbstract:
The main objective of this paper is to measure and examine demand for commodities offered in the Los Vegos bar in Marianske Lazne. In my experiment, I will be randomly changing price of draught beer in range from 23 to 33 CZK for 30 consecutive days. Each day, I will observe consumption of all goods offered in the bar. I will also analyze a year-long time line with detailed consumption of every product …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/30117
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 2. 2012
- Vedoucí: Jiří Lahvička
- Oponent: Miroslav Svoboda
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/30117
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomie a hospodářská správa / Ekonomie
Práce na příbuzné téma
-
Analýza cenové elasticity poptávky po alkoholických nápojích - řízený experiment
Petr Kalát -
Domain Decomposition for Mixed Finite Elements in Elasticity
Lukáš Malý -
Porovnání efektivních řešičů úloh lineární elasticity
Adam Růžička -
Přístroj určený pro poměrové měření elasticity lidské kůže
Erika Kedlesová