Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku – Miloš Hrabal
Miloš Hrabal
Bakalářská práce
Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku
Ensuring Food Safety by Preventing Risks in the Selected Food Production Company
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu zajištění bezpečnosti potravin při jejich výrobě v potravinářském závodě Zora Olomouc. Teoretická část popisuje bezpečnost potravin, za-jištění zdravotní nezávadnosti potravin a systém HACCP. V praktické části je představen závod Zora Olomouc firmy Nestlé Česko s.r.o. Dále jsou po stránce hygienické rozepsána zabezpečení provozu výroby a dodržování hygienických …víceAbstract:
The bachelor thesis is focused on the analysis of the food safety in thein manufacturing in the food plant Zora Olomouc. The theoretical part describes food safety, ensuring of food safety and HACCP systém. The plant Zora Olomouc of Nestlé Česko s.r.o. ´s company is introduced in the practical part. There is also written about security service production in terms of hygiene and comliance of hygiene …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2014
Zveřejnit od: 9. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRABAL, Miloš. \textit{Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/99cnx5/.
Jak správně citovat práci
Hrabal, Miloš. Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku. Uherské Hradiště, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 9. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik
Práce na příbuzné téma
-
Pracovníci potravinářských podniků jako zdroj kontaminace potravin
Veronika Kondelová -
Bezpečnost potravin kontaminovaných mykotoxiny
Miroslav Najman -
Jedlý hmyz z hlediska bezpečnosti potravin a výživy v rozvojových zemích
Pavel Pucholt -
Údržnost "raw" potravin
Pavla Bočková -
Optimalizace podmínek PCR pro druhovou identifikaci listerií z potravin
Andrea Rosová -
Bezpečnost potravin podávaných ve školských stravovacích zařízeních
Šárka Buštíková -
Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence
Adam HOFHANSL -
Nedostatečně tepelně upravená svalovina a jeji parazitární rizika
Kateřina Schmidtová