Miloš Hrabal

Bakalářská práce

Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku

Ensuring Food Safety by Preventing Risks in the Selected Food Production Company
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu zajištění bezpečnosti potravin při jejich výrobě v potravinářském závodě Zora Olomouc. Teoretická část popisuje bezpečnost potravin, za-jištění zdravotní nezávadnosti potravin a systém HACCP. V praktické části je představen závod Zora Olomouc firmy Nestlé Česko s.r.o. Dále jsou po stránce hygienické rozepsána zabezpečení provozu výroby a dodržování hygienických …více
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the analysis of the food safety in thein manufacturing in the food plant Zora Olomouc. The theoretical part describes food safety, ensuring of food safety and HACCP systém. The plant Zora Olomouc of Nestlé Česko s.r.o. ´s company is introduced in the practical part. There is also written about security service production in terms of hygiene and comliance of hygiene …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2014
Zveřejnit od: 9. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hrabal, Miloš. Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku. Uherské Hradiště, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 9. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta logistiky a krizového řízení

Bakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik