Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina) – Bc. et Bc. Josef NAVRÁTIL
Bc. et Bc. Josef NAVRÁTIL
Master's thesis
Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)
Abstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou a analýzou kvality stravování ve školní jídelně mateřských škol. Tématem diplomové práce je zjistit, zda zkoumané komodity (vláknina, omega 3 MK, antioxidanty) korespondují s normami a legislativou, která se vztahuje ke školním jídelnám. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je popsána charakteristika dětí v předškolním věku …moreAbstract:
The diploma thesis deals with the issue and analysis of the quality of catering in the school canteen of kindergartens. The topic of the diploma thesis is to find out whether the studied commodities (fiber, omega 3 fatty acids, antioxidants) correspond to the standards and legislation that apply to school canteens. The work is divided into theoretical and practical part. The theoretical part describes …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 1. 2022
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Jan Schuster, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NAVRÁTIL, Josef. \textit{Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Education. 2022. Available from: https://theses.cz/id/9cv2vt/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
NAVRÁTIL, Josef. Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina). České Budějovice, 2022. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EducationMaster programme / field:
Education / Education concerning to Health Education
Theses on a related topic
-
Možnosti sledování vlivu zvýšené konzumace zeleniny a potravinových zdrojů omega-3 mastných kyselin na hladinu alimentárních antioxidantů a omega-3 mastných kyselin v krevní plazmě konzumentů.
Jana SVOBODOVÁ -
Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny
Jan Javůrek -
Zvýšení spotřeby potravinových zdrojů omega - 3 mastných kyselin v rámci spotřebního koše ve školní jídelně vybrané mateřské školy
Zdenek JEDLINSKI -
Vliv rozdílného příjmu omega 3 nenasycených mastných kyselin na lidský organizmus
Josef DRDA -
Změny tělesné kompozice vyvolané cílenou silově dynamickou pohybovou aktivitou při saturaci organismu omega 3 mastnými kyselinami.
Jakub PROCHÁZKA -
Analýza omega-3 mastných kyselin z rybích extraktů
Sára FILIPOVÁ -
Zastoupení omega-3 mastných kyselin ve výživě dětí v předškolním a školním vzdělávání
Eliška STROUHALOVÁ -
Zastoupení zdrojů omega-3 mastných kyselin v koncepci jídelníčku školní jídelny a návrh možností zlepšení ukazatelů spotřebního koše
Jan ČANDA
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Folders
Files
Bulánová, L.
11/1/2022