Jindřich Štěpánek

Bakalářská práce

Logistika v cateringu a aplikace HACCP

Logistics in catering and implementation of HACCP
Anotace:
Bakalářská práce popisuje logistické procesy v malé cateringové firmě a implementaci postupů vycházejících z principu HACCP (Systém analýzy kritických kontrolních bodů), který je doporučen pro provozovatele stravovacích zařízení. Certifikát HACCP je mezinárodně uznáván a může sloužit jako doplnění pro certifikaci o zavedení managementu kvality řady ISO 9000. Práce nepopisuje zavedení plného systému …více
Abstract:
The bachelor thesis describes the processes of logistics in a small company providing catering services and implementation of a method based on HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), which is recommended for the operaters of eating facilities. The HACCP certificate is internationally regarded and it can be a complement for ISO 9000 certificates. The thesis does not describe running complete …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 5. 2013
  • Vedoucí: Michal Mervart
  • Oponent: Hana Kruisová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/35474