Logistika v cateringu a aplikace HACCP – Jindřich Štěpánek
Jindřich Štěpánek
Bakalářská práce
Logistika v cateringu a aplikace HACCP
Logistics in catering and implementation of HACCP
Anotace:
Bakalářská práce popisuje logistické procesy v malé cateringové firmě a implementaci postupů vycházejících z principu HACCP (Systém analýzy kritických kontrolních bodů), který je doporučen pro provozovatele stravovacích zařízení. Certifikát HACCP je mezinárodně uznáván a může sloužit jako doplnění pro certifikaci o zavedení managementu kvality řady ISO 9000. Práce nepopisuje zavedení plného systému …víceAbstract:
The bachelor thesis describes the processes of logistics in a small company providing catering services and implementation of a method based on HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), which is recommended for the operaters of eating facilities. The HACCP certificate is internationally regarded and it can be a complement for ISO 9000 certificates. The thesis does not describe running complete …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2012
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/35474
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 5. 2013
- Vedoucí: Michal Mervart
- Oponent: Hana Kruisová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/35474
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Logistika zásobování hotelů a restaurací
Anna Číhalová -
Analýza vybraných faktorů stravování v systému vojenské logistiky
Michaela Vaňková -
Logistické zabezpečení jednotek AČR se zaměřením na proviantní službu
Aleš Cvrček