Optimalizace technologie výroby masných výrobků. – Klára MATĚJČKOVÁ
Klára MATĚJČKOVÁ
Bachelor's thesis
Optimalizace technologie výroby masných výrobků.
Optimlization technologies in meat production
Abstract:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku technologie masných výrobků. V kapitole 3.1 je shrnuta masná výroba, charakteristika jednotlivých masných výrobků, sortiment masných výrobků, struktura masných výrobků a také obaly masných výrobků. Kapitola 3.2 pojednává o surovinách a přídatných látkách, které se používají v masné výrobě, jejich charakter a použití. Vlastní obecný technologický postup …moreAbstract:
This thesis focuses on the issues of technology of meat products. In Chapter 3.1 is summarised meat production, characteristics of various meat products, assortment of meat products, meat products, and also packaging of meat products. Chapter 3.2 deals with raw materials and additives, which are used in meat production, by their nature and use. Custom general technological process of production of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2012
Accessible from:: 13. 4. 2012
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MATĚJČKOVÁ, Klára. \textit{Optimalizace technologie výroby masných výrobků.}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2012. Available from: https://theses.cz/id/9ifrt8/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MATĚJČKOVÁ, Klára. Optimalizace technologie výroby masných výrobků.. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.4.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 13. 4. 2012 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agribussines
Theses on a related topic
-
Vyhodnocení jakostních charakteristik a technologie výroby masného výrobku v závislosti na jeho obalu
Martina Pavlíková -
Drůbeží masné výrobky, technologie výroby, trh
Petr KOLÁŘ -
Technologie výroby tradičních vařených masných výrobků a požadavky na jejich jakost
Kristýna Klimšová -
Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
Eliška Knoblochová -
Návrh učebního textu pro výuku odborného předmětu Hygiena a technologie potravin na středních školách
Radovan Jůzl -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Barbora Chytilová -
Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
Kamila Řehůřková -
Technologie výroby a hodnocení jakosti trvanlivých fermentovaných masných výrobků
Romana Korandová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights