Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích – Ing. Karel Vojta
Ing. Karel Vojta
Diplomová práce
Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích
Review of Hotel Restaurant Concept
Anotace:
Tato práce má za úkol porovnat dva úspěšné gas tronomické podniky a to zejména z hlediska organizačního a procesního. Tyto restaur ace disponují společným zázemím, což není úplně typické, avšak mají zcela rozdílné konce pty. V práci se snažíme zachytit společné rysy zejm éna, ale nejen, těchto dvou restaurací, a na základě společných charakteristik pak sestavujeme v poslední části práce určitý šablonovitý …víceAbstract:
This work seeks to compare two successful gastronomic organizations, especially in terms of organization and process. These restaurants have a common background, which is not typical, but they have completely different concepts. In this work we try to capture common features including, but not limited to these two restaurants, and on the basis of common characteristics then put together in the last …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/6577/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOJTA, Karel. \textit{Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/9l4ofj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Ako domácnosti sporia a investujú: úloha úspor a pôžičiek – komparácia domácností v Českej a Slovenskej republike v rokoch 2009-2020
Lea Šimonová -
Ochranné spolky, jejich vznik, struktura a vývoj do 20. let 20. století na příkladu Národní jednoty pro jihozápadní Moravu a Národní jednoty pošumavské
Jaroslava Smetanová -
Analýza a komparace české a rakouské bytové politiky v letech 2009–2018 a jejich efekty na trhy s bydlením v Praze a ve Vídni
Daniel Herko -
Srovnání přístupu České národní banky a Švýcarské národní banky k rostoucí inflaci
Eva Běhálková -
Comparison of Service in Selected Michelin and Bib Michelin Restaurants in the Specified Cities of Europe
Deana Gieratová -
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
Gažová Gažová -
Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin
Quang Vu Minh -
Pražské restaurace oceněné průvodcem Michelin: kvantitativní analýza vybraných ukazatelů
Daniel Veselý