Ing. Karel Vojta

Diplomová práce

Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích

Review of Hotel Restaurant Concept
Anotace:
Tato práce má za úkol porovnat dva úspěšné gas tronomické podniky a to zejména z hlediska organizačního a procesního. Tyto restaur ace disponují společným zázemím, což není úplně typické, avšak mají zcela rozdílné konce pty. V práci se snažíme zachytit společné rysy zejm éna, ale nejen, těchto dvou restaurací, a na základě společných charakteristik pak sestavujeme v poslední části práce určitý šablonovitý …více
Abstract:
This work seeks to compare two successful gastronomic organizations, especially in terms of organization and process. These restaurants have a common background, which is not typical, but they have completely different concepts. In this work we try to capture common features including, but not limited to these two restaurants, and on the basis of common characteristics then put together in the last …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze