Mikrobiologická kvalita syrového kravského mléka na českém trhu – Bc. Martina Červíková
Bc. Martina Červíková
Diplomová práce
Mikrobiologická kvalita syrového kravského mléka na českém trhu
Microbiological quality of raw cow’s milk on czech market
Anotace:
Tato práce se zabývala mikrobiologickou kvalitou syrového mléka distribuovaného ke konzumentům pomocí přímého prodeje z farmy a prodejem z mléčných automatů. Během letního období roku 2017 bylo v průběhu 4 měsíců v pravidelných intervalech provedeno 10 odběrů syrového mléka z přímého prodeje z 2 farem a z 2 mléčných automatů.U všech vzorků byla provedena stanovení počtu enterokoků, koliformních bakterií …víceAbstract:
This thesis aimed to analyze microbiological quality of raw milk distributed to consumers with first-hand sale from farms and milk machines. Total of ten raw milk samples were collected over four months during the summer of 2017 in periodic intervals. The samples were collected from two farms and two milk machines. The total quantity of enterococcus, coliform bacteria, total bacteria count and spore …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Eva Popelářová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČERVÍKOVÁ, Martina. \textit{Mikrobiologická kvalita syrového kravského mléka na českém trhu}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/9lw7cd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Influence of Microbiological Quality of Raw Milk on the Technological Parameters
Kamila Nováková -
Mikrobiologická kvalita vzduchu ve větracích systémech obytných budov
Barbora Dvořáková -
Mikrobiologická kvalita jogurtů
Adéla Filipová -
Mikrobiologická kvalita raw tyčinek
Jakub Rydval -
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
Adéla Samiecová -
Mikrobiologická kvalita jedlého hmyzu a výrobků z něj
Kateryna Bezborodová -
Mikrobiologická kvalita jedlého hmyzu v závislosti na teplotě odchovu
Klára Sochorová -
Problematika mléčných automatů
Radovan DANIEL
Název
Vložil
Vloženo
Práva