Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově – Jan Barták
Jan Barták
Bachelor's thesis
Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově
Product Diversification of ADÉLKA Bakery a.s. in Pelhřimov
Abstract:
Cílem bakalářské práce je na základě sledování vývoje produktové řady a poptávky na trhu rozšíření portfolia výrobků společnosti Adélka a.s. V teoretické části práce jsou uvedeny základní pojmy podnik, jeho cíle a druhy. Pojem diverzifikace a její formy. Dále je objasněn produkt a jeho pět úrovní, což jsou jádro výrobku, základní produkt, idealizovaný očekávaný produkt, rozšířený produkt, a potenciální …moreAbstract:
The aim of the bachelor thesis is to expand the product portfolio of Adélka a.s. based on monitoring the development of product line and market demand. In the theoretical part, the basic concepts of the enterprise, its objectives and types are presented. The concept of diversification and its forms. It also explains the product and its five levels, which are the product core, the basic product, the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/l1ro3/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Analýza ponuky cukrárni vo vybraných regiónoch ČR
Lenka Zagrapanová -
Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků
Anna Malykhina -
Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje ENPEKA, a. s.
Adéla Gabrielová -
Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
Monika Šrubařová -
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
Jitka VEJSKALOVÁ -
Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků
Petra Hegerová -
Stanovení Staphylococcus aureus a Bacillus cereus v cukrářských výrobcích
Monika Vdolečková -
Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
Ludmila Gallinová