Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově – Jan Barták
Jan Barták
Bachelor's thesis
Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově
Product Diversification of ADÉLKA Bakery a.s. in Pelhřimov
Anotácia:
Cílem bakalářské práce je na základě sledování vývoje produktové řady a poptávky na trhu rozšíření portfolia výrobků společnosti Adélka a.s. V teoretické části práce jsou uvedeny základní pojmy podnik, jeho cíle a druhy. Pojem diverzifikace a její formy. Dále je objasněn produkt a jeho pět úrovní, což jsou jádro výrobku, základní produkt, idealizovaný očekávaný produkt, rozšířený produkt, a potenciální …viacAbstract:
The aim of the bachelor thesis is to expand the product portfolio of Adélka a.s. based on monitoring the development of product line and market demand. In the theoretical part, the basic concepts of the enterprise, its objectives and types are presented. The concept of diversification and its forms. It also explains the product and its five levels, which are the product core, the basic product, the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/l1ro3/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2018
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BARTÁK, Jan. \textit{Diverzifikace produktů společnosti pekárna ADÉLKA a.s. v Pelhřimově}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/9nf6di/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Analýza ponuky cukrárni vo vybraných regiónoch ČR
Lenka Zagrapanová -
Analýza nabídky bezlepkových a bezlaktózových cukrárenských výrobků
Anna Malykhina -
Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje ENPEKA, a. s.
Adéla Gabrielová -
Možnosti přežívání a množení patogenních a nepatogenních mikroorganismů v cukrářských výrobcích
Monika Šrubařová -
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
Jitka VEJSKALOVÁ -
Chemická kypřidla a jejich vliv na kvalitu cukrářských výrobků
Petra Hegerová -
Stanovení Staphylococcus aureus a Bacillus cereus v cukrářských výrobcích
Monika Vdolečková -
Mikrobiální rizika při výrobě a prodeji cukrářských výrobků
Ludmila Gallinová