Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení – Klára Jobová
Klára Jobová
Bachelor's thesis
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Extension of the Service Offer in the Selected Restaurant
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá moderní gastronomií. Teoretická část se zaměřuje na základní pojmy a specifika z této oblasti, jejími novými trendy a rovněž na spokojenost zákazníka. Jejím hlavním tématem je moderní a zážitková gastronomie, která je zde teoreticky vymezena a popsána. Dále je představena restaurace Imrvére, služby, které nabízí a přehled denních součtů během pandemie nemoci Covid-19 v letech …viacAbstract:
Bachelor thesis deals with modern gastronomy. The theoretical part focuses on the basic concepts and specifics of this area, its new trends and customer satisfaction. Its main topic is modern and experience gastronomy, which is theoretically defined and described here. The Imrvére restaurant, the services it offers, and an overview of the daily totals during the Covid-19 pandemic in 2020 and 2021 are …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/unvej/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 8. 2022
- Vedúci: Ing. Petr Janík
- Oponent: Mgr. Alexandr Burda
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěSilesian University in Opava
Faculty of Philosophy and Science in OpavaBachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Spa Management and Tourism
Práce na příbuzné téma
-
Plán modernizace stávajícího restauračního zařízení - Hostinec Slunečnice
Michal Koudela -
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Návrh a implementace informačního systému pro restaurační zařízení s využitím Java technologií\nl{}
Zdeněk HUSPENINA -
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
Barbora Lukášová -
Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite
Igor Bejtic -
Kulturní památky a problematika jejich revitalizace; Případová
Natálie Jarušková -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Organizační struktura restaurace McDonalds
Drabik Drabik