Aneta Sekerková
Bachelor's thesis
Falšování vín
Wine Adulteration
Abstract:
Bakalářská práce na téma Falšování vín obsahuje rešerši literatury týkající se falšování vín, což představuje významný problém v potravinářském průmyslu s vínem. Cílem této bakalářské práce je poskytnou přehled o historickém vývoji této problematiky, předložit a popsat nejčastější metody falšování, charakterizovat klíčové látky, které jsou buď přidávány nebo upravovány ve víně, poskytnout aktuální …moreAbstract:
The bachelor thesis on Wine Adulteration contains a literature search on the issue of wine adulteration, which is a significant problem in the wine food industry. The aim of this bachelor thesis is to provide an overview of the historical development of this issue, present and describe the most common methods of adulteration, characterize the key substances that are either added or modified in wine …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 5. 2024
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2024
- Supervisor: doc. Ing. Jiří Sochor, Ph.D.
- Reader: Miroslav Horák, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / specializace:
Horticulture engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
-
Využití metody EBSD při studiu struktury moderních kovových materkálů
Anastasia Volodarskaja -
Brand analysis of Barefoot Wine
Valerie Cibulková -
Wine and Wine Production from the Marketing Point of View
Anna Malakhova -
Communication strategies for selling wine on–line
Tomáš Pelikán -
Víno a párovanie vína s jedlom
Jakub Košút -
Pozice wine sommeliera ve vinotéce
Tomáš Ventruba