Zdeněk THON

Bakalářská práce

Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra

Adjustment of raw and boiled cheese production conditions
Anotace:
Má bakalářská práce se skládá ze dvou částí. První je teoretická a zabývá se historií vařeného sýra, jakostí mléka a čistými mlékařskými kultury pro výrobu tvarohu, sa-motnou výrobou tvarohu a výrobou vařeného sýra. Druhá část, praktická je zaměřená na výrobu vařeného sýra. Výroba byla realizována v laboratorních podmínkách v Kroměříţi. U prozrálého tvrdého tvarohu byla stanovena procenta celkových …více
Abstract:
My thesis consists of two parts. The first is theoretical and deals with the history of cooked cheese, milk quality and clean milk cultures for the production of cheese, of its capacity, the production of cottage cheese and cooked cheese production. The se-cond part focuses on the practical production of cooked cheese. Production was carried out under laboratory conditions in. The mature hardwood curd …více
 

Klíčová slova

Vařený sýr tvaroh mléko
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 5. 2011
Identifikátor: 21820

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

THON, Zdeněk. Úprava surovin a podmínek výroby vařeného sýra. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 26. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin