Způsoby balení potravin a jejich vliv na přítomnou mikroflóru – Michaela Urbánková
Michaela Urbánková
Bakalářská práce
Způsoby balení potravin a jejich vliv na přítomnou mikroflóru
Methods of packaging food and their influence on the present microflora
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o způsobu balení potravin a jeho vlivu na přítomnou mikroflóru. Rozděluje základní obalové materiály a charakterizuje jednotlivé způsoby balení. Mezi nejčastěji používané materiály, které se využívají na výrobu obalu, patří dřevo, papír, sklo, kov a plast. Základní důležité obalové funkce jsou ochranná, záruční, racionalizační, komunikační a ekologická. Práce se také …víceAbstract:
This bachelor thesis deal with methods of packaging food and their influence on the present microflora. This thesis divides basic packaging materials and characterizes the different packaging methods. The most commonly used materials are wood, paper, glass, metal and plastic. The main functions of package are protective, warranty, realization, economic, communication, environmental. This thesis is …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva