Využití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasových přípravcích – Pavla Šnajdárková
Pavla Šnajdárková
Bachelor's thesis
Využití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasových přípravcích
Using Active Substances from Edible Insects in Hair Preparations
Abstract:
Cílem mé bakalářské práce bylo sepsat literární rešerši na zadané téma a dozvědět se co nejvíce o vlasech, využití aktivních látkách z jedlého hmyzu ve vlasové kosmetice a rozšířit si vědomosti v daném oboru. Bakalářská práce pojednává o vývoji vlasů a užití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasové kosmetice. V úvodu práce se věnuji vývoji vlasového folikulu, složení vlasů a jednotlivým cyklům růstu …moreAbstract:
My bachelor´s thesis aimed to write a literature search on a given topic and learn as much as possible about hair, the use of active substances from edible insects in hair cosmetics and expand my knowlegde in the field. The bachelor thesis deals with the development of hair and the use of active substances from edible insects in hair cosmetics. In the introduction I deal with the development of the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2021
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2021
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠNAJDÁRKOVÁ, Pavla. \textit{Využití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasových přípravcích}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2021. Available from: https://theses.cz/id/9xv9ha/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Šnajdárková, Pavla. Využití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasových přípravcích. Zlín, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent
Theses on a related topic
-
Mechanické vlastnosti dřeva vystaveného teplotnímu zatížení
Jakub Hlaváček -
Jedlý hmyz jako potravina budoucnosti
Martina Krulíková -
Hmyz – potravina budúcnosti: ekonomický pohľad na možnosti využitia hmyzu ako potraviny
Jakub Jančovič -
Jedlý hmyz z hlediska bezpečnosti potravin a výživy v rozvojových zemích
Pavel Pucholt -
Jedlý hmyz jako součást jídelníčku pro osoby trpící dnou
Jana Matlášková -
Jedlý hmyz a jeho postavení ve výživě
Aneta ŽALKOVSKÁ -
Hmyz – (staro)nová potravina: ekonomické souvislosti a marketingová strategie.
Vendula Smilková -
Hmyz - námět pro výtvarné činnosti v mateřské škole
Anna SNĚŽÍKOVÁ