Kerblík - jeho biologická charakteristika a možnosti celoročního pěstování – Jana TŘÍLETÁ
Jana TŘÍLETÁ
Bakalářská práce
Kerblík - jeho biologická charakteristika a možnosti celoročního pěstování
Anotace:
Kerblík třebule je významná rostlina nejen jako zelené koření, ale rovněž pro svoje zdravotní účinky. Výzkum se zabývá i jinými druhy rodu kerblík, proto jsou v práci okrajově zmíněny i další druhy, rostoucí v ČR ve volné přírodě. Cílem této práce bylo ověřit možnost celoročního pěstování kerblíku v ČR, a popsat jeho biologické vlastnosti. Podmínky pro pěstování kerblíku třebule a jejich vliv na rychlost …víceAbstract:
Chervil is an important plant not only like the green herb but also for its health effects. The research also deals with other species of chervil, therefore these, which grows in the wild in the Czech Republic, are mentioned marginally. The aim of this thesis was to verify the possibility of cultivation of chervil in the Czech Republic during all year and to describe its biological properties. The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jana Pexová-Kalinová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TŘÍLETÁ, Jana. \textit{Kerblík - jeho biologická charakteristika a možnosti celoročního pěstování}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/a0m627/.
Jak správně citovat práci
TŘÍLETÁ, Jana. Kerblík - jeho biologická charakteristika a možnosti celoročního pěstování . Č. Budějovice, 2019. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině
Práce na příbuzné téma
-
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
Jan JELÍNEK -
Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
Jitka Lukášová -
Slepičí vejce a jejich obecné, funkční a nutriční vlastnosti
Miloslav PECH -
Produkce, zpracování a nutriční vlastnosti ovčího masa
Jana Ryvolová -
Vliv stresu a nutričních podmínek na metabolismus karotenogenních kvasinek a mikrořas
Pavlína Sikorová -
Výroba tofu a jeho nutriční aspekty
Andrea Krejsová -
INOVACE V OBLASTI PŘÍPRAVY POKRMŮ ZE SKOPOVÉHO MASA A JEHO NUTRIČNÍ VÝZNAM
Kristýna Štohandlová -
Zdravotní účinky vína
Klára Líbalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva