Bc. Andrea Fořtová

Master's thesis

Konkurenceschopnost v gastronomii

Competitveness in gastronomy
Abstract:
Diplomová práce na téma Konkurenceschopnost v gastronomii je zaměřena na analýzu jednotlivých samostatných cukrárenských podniků v lokalitě Praha 7. Všechny firmy byly zmapovány na základě osobního šetření, pomocí živnostenského rejstříku a internetovéé stránky www.firmy.cz. Bylo zjištěno celkem osm cukrárenských podniků. Každá cukrárna byla osobně navštívena v období od procince 2012 do března 2013 …more
Abstract:
Thesis on Competitiveness in gastronomy is focused on the analysis of individual confectionery business in Prague, 7 all companies have been mapped on a personal investigation, with the Trade Register and internetovéé site www.firmy.cz. It was found eight confectionery businesses. Each patisserie was personally visited between procince 2012 to March 2013. Individual companies have been subjected to …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 29. 8. 2013
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze