Konkurenceschopnost v gastronomii – Bc. Andrea Fořtová
Bc. Andrea Fořtová
Master's thesis
Konkurenceschopnost v gastronomii
Competitveness in gastronomy
Anotácia:
Diplomová práce na téma Konkurenceschopnost v gastronomii je zaměřena na analýzu jednotlivých samostatných cukrárenských podniků v lokalitě Praha 7. Všechny firmy byly zmapovány na základě osobního šetření, pomocí živnostenského rejstříku a internetovéé stránky www.firmy.cz. Bylo zjištěno celkem osm cukrárenských podniků. Každá cukrárna byla osobně navštívena v období od procince 2012 do března 2013 …viacAbstract:
Thesis on Competitiveness in gastronomy is focused on the analysis of individual confectionery business in Prague, 7 all companies have been mapped on a personal investigation, with the Trade Register and internetovéé site www.firmy.cz. It was found eight confectionery businesses. Each patisserie was personally visited between procince 2012 to March 2013. Individual companies have been subjected to …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/9819/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 8. 2013
- Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Veronika Volfová -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Monika Hrvolová -
Cena jako faktor konkurence v hotelnictví
Olha Travka -
Cena jako faktor konkurence v hotelnictví
Alexandra Kheysman -
Posesor vyjádřený staroslověnskými adjektivy zakončenými sufixy *-j6, -ov7/-’ev7, -in7 a -6sk7/-isk7
Petr Malčík -
Alternativní sestřih genu PIN7. Antagonistická účinky isoforem proteinu PIN7, ovlivňující polární transport auxinu v Arabidopsis thaliana
Ivan Kashkan -
Veřejný koncert ze dne 7.1.2016 a 7.4.2016
Jana Zmeškalová -
Vývoj generátoru kódu PLC pro bloky faceplate pro S7-1200, S7-1500, S7-300/400
Petr Kříž