Bc. Andrea Fořtová

Diplomová práce

Konkurenceschopnost v gastronomii

Competitveness in gastronomy
Anotace:
Diplomová práce na téma Konkurenceschopnost v gastronomii je zaměřena na analýzu jednotlivých samostatných cukrárenských podniků v lokalitě Praha 7. Všechny firmy byly zmapovány na základě osobního šetření, pomocí živnostenského rejstříku a internetovéé stránky www.firmy.cz. Bylo zjištěno celkem osm cukrárenských podniků. Každá cukrárna byla osobně navštívena v období od procince 2012 do března 2013 …více
Abstract:
Thesis on Competitiveness in gastronomy is focused on the analysis of individual confectionery business in Prague, 7 all companies have been mapped on a personal investigation, with the Trade Register and internetovéé site www.firmy.cz. It was found eight confectionery businesses. Each patisserie was personally visited between procince 2012 to March 2013. Individual companies have been subjected to …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 8. 2013
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze