Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach – Bc. Viliam Berger
Bc. Viliam Berger
Bachelor's thesis
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
Quality and range of regional foods usable at each time of year
Abstract:
Bachelor’s work is focused on the quality and extent of regional food specialities in each annual setting. This topic was chosen on the basis that the concept of regional gastronmism has been a major trend in many European countries in recent years and in the European Union as a whole. Every region today is trying to have an identity of its own, and that is why, in order to support small regions in …moreAbstract:
Bakalárska práca je zameraná na tému kvality a rozsahu regionálnych potravín využiteľných v jednotlivých ročných obdobiach. Táto téma bola zvolená na základe toho, že pojem regionálna gastronómia je v posledných rokoch veľkým trendom v mnohých krajinách Európy a celkovo v celej Európskej Únii. Každý región sa v dnešnej dobe snaží mať vlastnú identitu a preto sa kvôli podpore malých regiónov v mnohých …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/gnvox/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 9. 2021
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Martin Pop, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Výzkum zájmu spotřebitelů o včelařské produkty v regionech Brno a Jihlava
Aneta Jahodová -
Produkty CR: Analýza potenciálu regionu Chua-lien na Taiwanu a návrh produktu dobrodružného CR.
Ivona Adamíková -
Produkty cestovního ruchu. Produkt hipoturistiky jako prostředek geografického poznání regionu.
Pavlína Novotná -
Návrh produktů udržitelného cestovního ruchu pro příhraniční region Tachovsko
Michaela Kelemenová -
Analýza trhu s produkty biokosmetiky v regionu Brno-město
Sandra Škorpíková -
Místní produkty a jejich role v podpoře rozvoje cestovního ruchu
Tereza Vaníčková -
Variability in inclination toward national products among European regions and its impact on consumer behavior
Daria Artamonova