Analýza nabídky regionálních cukráren v České republice – Johana Blažková
Johana Blažková
Bakalářská práce
Analýza nabídky regionálních cukráren v České republice
Offer Analysis of Local Pastry Shops in the Czech Republic
Anotace:
Název bakalářské práce je Analýza nabídky regionálních cukráren v České republice. Věnuje se oboru cukrářství a situačním analýzám jednotlivých reálných podniků. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. Teoretická část se věnuje historii oboru cukrářství. Analytická část obsahuje deset situačních analýz vybraných cukráren a jejich popis nabídky. Návrhová část vyhodnocuje výsledky z analytické části …víceAbstract:
Name of bachelor´s dissertation is Offer Analysis of Local Pastry shops in the Czech republic. Bachelor's dissertation contain´s information about pastry shops field and situational analysis of different companies (pastry shops). Bachelor´s dissertation is divided into three main parts. Theoretical part contain´s a history of pastry shops field. Analytic part contain´s ten situational analysis of local …víceKlíčová slova
analýza cukrárna cukrářství průzkum zákusek analysis pastry shop pastry shops field survey dessert
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14482/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BLAŽKOVÁ, Johana. \textit{Analýza nabídky regionálních cukráren v České republice}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/a7hpq6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Implementace trendů do nabídky cukrárny
Kateřina Chmelařová -
Podnikatelský plán kavárny s cukrárnou
Sabina Králová -
Analýza chování zákazníků na trhu dortů a zákusků
Marie Procházková -
Využití ArcGIS Survey123 v projektové výuce zeměpisu na 2. stupni ZŠ
Vlastimil Novák -
Externalities and corruption: survey experiment
Artem Bolotov -
A Survey of Concepts in Forensic-Ready Software Systems Development
Daniel Puchala -
Důvěra pacientů: Survey experiment
Kateřina Langerová -
Statistical analysis of ©High Performance Teams survey data and a comparison of cultural differences within psychological constructs included in the tool
Petra Sekerková