Bc. Vladimír Škrábek

Diplomová práce

Vliv délky kontaktu rmutu na parametry oranžových vín

Influencing orange wines parameters different time periods of must maceration
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá tématem macerace oranžových vín. Zejména pak jak dlouhá macerace je pro oranžová vína nejvhodnější.Teoretická část se zabývala výrobou oranžových vín a jejich historií. Byla zde také uvedena výroba těchto vín z Gruzie, která je považována za průkopníka oranžových vín. Dále se věnovala maceraci, co to je a jaké látky se dají ze slupek a semínek do vína dostat. Byli zde …více
Abstract:
This diploma thesis deals with a topic of maceration of orange wines. In particular, how long the maceration is most suitable for orange wines.The theoretical part deals with a production of orange wines and their history. There is also described the production of these wines from Georgia, which is considered a pioneer of orange wines. There is also description of maceration and what substances can …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
  • Oponent: Michal Kacetl, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Magisterský studijní program / obor / specializace:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií / Vinohradnictví a vinařství