Bc. Vladimír Škrábek

Master's thesis

Vliv délky kontaktu rmutu na parametry oranžových vín

Influencing orange wines parameters different time periods of must maceration
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá tématem macerace oranžových vín. Zejména pak jak dlouhá macerace je pro oranžová vína nejvhodnější.Teoretická část se zabývala výrobou oranžových vín a jejich historií. Byla zde také uvedena výroba těchto vín z Gruzie, která je považována za průkopníka oranžových vín. Dále se věnovala maceraci, co to je a jaké látky se dají ze slupek a semínek do vína dostat. Byli zde …more
Abstract:
This diploma thesis deals with a topic of maceration of orange wines. In particular, how long the maceration is most suitable for orange wines.The theoretical part deals with a production of orange wines and their history. There is also described the production of these wines from Georgia, which is considered a pioneer of orange wines. There is also description of maceration and what substances can …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 6. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
  • Reader: Michal Kacetl, Ing.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of Horticulture

Master programme / field / specializace:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology / Viticulture and Viniculture