Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení – Bc. Barbora Pobořilová
Bc. Barbora Pobořilová
Diplomová práce
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Business plan of the new restaurant
Anotace:
Cílem této diplomové práce je zpracovat kvalitní a reálný podnikatelský záměr pro Krásenský pivovar ve Valašském Meziříčí, který povede k trvalé prosperitě podniku. V teoreticko-metodologické části čerpala autorka z tuzemských i zahraničích publikací, díky kterým byla schopna poznat problematiku podnikání v gastronomii se zaměřením na pivovarnictví. V druhé, analytické části je provedena situační analýza …víceAbstract:
The aim of this diploma thesis is to elaborate a quality and real business plan for Krásenský pivovar in Valašské Meziříčí, which will lead to permanent prosperity of the company. In the theoretical and methodological part, the author used from domestic and foreign publications, thanks to which she was able to get to know the business issues in gastronomy with a focus on beer industry. In the second …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12809/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2017
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Oponent: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POBOŘILOVÁ, Barbora. \textit{Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/aas7ei/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský záměr restauračního zařízení
Michaela Kaprálová -
Podnikateľský zámer vybraného restauračného zariadenia
Alex Štěpán -
Podnikatelský záměr pro založení restauračního zařízení
Michael Slovák -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
Jan Pavlíček -
Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení
Tomáš Baloun -
Podnikatelský záměr založení fitness restaurace
Tomáš Brodský -
Podnikatelský záměr
Miroslav Možný -
Podnikatelský záměr na založení společnosti a jeho vyhodnocení
Martin Jaroš