Bc. Barbora Pobořilová

Diplomová práce

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení

Business plan of the new restaurant
Anotace:
Cílem této diplomové práce je zpracovat kvalitní a reálný podnikatelský záměr pro Krásenský pivovar ve Valašském Meziříčí, který povede k trvalé prosperitě podniku. V teoreticko-metodologické části čerpala autorka z tuzemských i zahraničích publikací, díky kterým byla schopna poznat problematiku podnikání v gastronomii se zaměřením na pivovarnictví. V druhé, analytické části je provedena situační analýza …více
Abstract:
The aim of this diploma thesis is to elaborate a quality and real business plan for Krásenský pivovar in Valašské Meziříčí, which will lead to permanent prosperity of the company. In the theoretical and methodological part, the author used from domestic and foreign publications, thanks to which she was able to get to know the business issues in gastronomy with a focus on beer industry. In the second …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2017
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství