Kvalita stravovacích služeb pro účastníky vodácké turistiky na Vltavě – Alena Lžičařová
Alena Lžičařová
Bachelor's thesis
Kvalita stravovacích služeb pro účastníky vodácké turistiky na Vltavě
Quality of food service establisments for participants of water tourism on the Vltava River
Abstract:
Tato práce se zabývá stravovacími zařízení na úseku řeky Vltavy z Vyššího Brodu do Zlaté Koruny z pohledu vodácké turistiky. Práce hodnotí jejich kvalitu a srovnává zařízení mezi sebou navzájem. Zaměřuje se rovněž na obsah jídelního lístku a s tím související specifické stravovací požadavky osob, kam je zařazeno vegetariánství, veganství, potravinové alergie a potravinové intolerance. Obsahem práce …moreAbstract:
This thesis deals with food service establisments on the section of the Vltava River from Vyšší Brod to Zlatá Koruna from the perspective of water tourism. The thesis evaluates their quality and compares the facilities with each other. It also focuses on the content of the menu and the related specific dietary requirements of persons, which include vegetarianism, veganism, food allergies and food intolerances …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2022
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/85884
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2022
- Supervisor: Blanka Bejdáková
- Reader: Jan Žufan
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/85884
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Hotelové snídaně pohledem klientů se specifickými stravovacími požadavky
Kateřina Trnková -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Specifické stravovací návyky u klientů se stomií
Jana OSADČÍ -
Možnosti stravování dětí se specifickými stravovacími potřebami v MŠ
Zuzana Bařinková -
Reflexe specifických výživových požadavků u stravovacích zařízení v Jihlavě
Alena Neprašová -
Dietary options of people with specific dietary requirements in the National Park Bohemian Switzerland
Aneta Kudrová -
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
Tomáš Vrzal -
Zhodnocení kvality služeb vybraných stravovacích zařízení ve městě Jihlava
Vojtěch Kotrba