Kvalita stravovacích služeb pro účastníky vodácké turistiky na Vltavě – Alena Lžičařová
Alena Lžičařová
Bachelor's thesis
Kvalita stravovacích služeb pro účastníky vodácké turistiky na Vltavě
Quality of food service establisments for participants of water tourism on the Vltava River
Anotácia:
Tato práce se zabývá stravovacími zařízení na úseku řeky Vltavy z Vyššího Brodu do Zlaté Koruny z pohledu vodácké turistiky. Práce hodnotí jejich kvalitu a srovnává zařízení mezi sebou navzájem. Zaměřuje se rovněž na obsah jídelního lístku a s tím související specifické stravovací požadavky osob, kam je zařazeno vegetariánství, veganství, potravinové alergie a potravinové intolerance. Obsahem práce …viacAbstract:
This thesis deals with food service establisments on the section of the Vltava River from Vyšší Brod to Zlatá Koruna from the perspective of water tourism. The thesis evaluates their quality and compares the facilities with each other. It also focuses on the content of the menu and the related specific dietary requirements of persons, which include vegetarianism, veganism, food allergies and food intolerances …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2022
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/85884
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2022
- Vedúci: Blanka Bejdáková
- Oponent: Jan Žufan
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/85884
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Hotelové snídaně pohledem klientů se specifickými stravovacími požadavky
Kateřina Trnková -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Specifické stravovací návyky u klientů se stomií
Jana OSADČÍ -
Možnosti stravování dětí se specifickými stravovacími potřebami v MŠ
Zuzana Bařinková -
Reflexe specifických výživových požadavků u stravovacích zařízení v Jihlavě
Alena Neprašová -
Dietary options of people with specific dietary requirements in the National Park Bohemian Switzerland
Aneta Kudrová -
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
Tomáš Vrzal -
Zhodnocení kvality služeb vybraných stravovacích zařízení ve městě Jihlava
Vojtěch Kotrba