Eliška Štambacherová

Bakalářská práce

Vývoj odrůdy André

Development variety of Andre
Anotace:
Práce v teoretické rovině pojednává o historii révy vinné. Dále se práce zaměřuje na historii Velkých Pavlovic, vzniku Šlechtitelské stanice. Vznik a vývoj André a její pěstitelské a enologické vlastnosti, kvalitu a využití odrůdy André. V praktické části se autorka zaměřila na posouzení jednotlivých druhů vín z odrůdy André v závislosti na terroir, kvalitu a efektivitu prodeje a predikci dalšího vývoje …více
Abstract:
In theory the thesis discusses the history of a grapewine. As next it focuses on the history of Velké Pavlovice, formation of local wine-breeding company and its growing and oenological characteristics, quality and utilization of André breed. In the practical part the author is focusing on evaluation of individual types of wine from André breed, depending on terroir, quality, sales efficiency and prediction …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví