Eliška Štambacherová
Bakalářská práce
Vývoj odrůdy André
Development variety of Andre
Anotace:
Práce v teoretické rovině pojednává o historii révy vinné. Dále se práce zaměřuje na historii Velkých Pavlovic, vzniku Šlechtitelské stanice. Vznik a vývoj André a její pěstitelské a enologické vlastnosti, kvalitu a využití odrůdy André. V praktické části se autorka zaměřila na posouzení jednotlivých druhů vín z odrůdy André v závislosti na terroir, kvalitu a efektivitu prodeje a predikci dalšího vývoje …víceAbstract:
In theory the thesis discusses the history of a grapewine. As next it focuses on the history of Velké Pavlovice, formation of local wine-breeding company and its growing and oenological characteristics, quality and utilization of André breed. In the practical part the author is focusing on evaluation of individual types of wine from André breed, depending on terroir, quality, sales efficiency and prediction …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12607/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Adaptation of agile approaches in a global software development company
Daniel Poľan -
Online marketing communication of leadership development company
Markéta Langášová -
Efektivita interního vzdělávání a rozvoje ve společnosti Hays Czech Republic, s.r.o.
Michaela Pešáková -
Efektivita rozvoje zaměstnanců v konkrétním podniku
Hana Koubková