Potraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením původem z krajů střední Francie (Franche-Comté, Poitou-Charentes, Limousin, Centre, Bourgogne, Pays de la Loire, Ile-de-France). – Petra KOVANDOVÁ
Petra KOVANDOVÁ
Bakalářská práce
Potraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením původem z krajů střední Francie (Franche-Comté, Poitou-Charentes, Limousin, Centre, Bourgogne, Pays de la Loire, Ile-de-France).
Protected designation of origin and protected geographical indication labelled foodstuffs made in central regions of France (Franche-Comté, Poitou-Charentes, Limousin, Centre, Bourgogne, Pays de la Loire, Ile-de-France).
Anotace:
ANOTACE: Bakalářská práce je zaměřena na téma "Potraviny s chráněným označením původu a chráněným zeměpisným označením, původem z krajů střední Francie." Práce je rozdělena na tři hlavní části. Po stručném nastínění tématu práce bude následovat popis existujících chráněných označení a základní legislativa EU vztahující se na tuto problematiku. Druhou častí práce bude část geografická, kde bude přiblížena …víceAbstract:
ABSTRACT: The thesis is focused on "Groceries with Protected Designation of Origin and Protected Geographical Indication, from central areas of France." Thesis is divided into three parts. After a brief adumbration of the topic, the description of existing protected labels and basic legislative of EU concerning this problematic will follow. The second part will be geographical, where we look closer …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2011
Identifikátor:
16081
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Kateřina Drsková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOVANDOVÁ, Petra. \textit{Potraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením původem z krajů střední Francie (Franche-Comté, Poitou-Charentes, Limousin, Centre, Bourgogne, Pays de la Loire, Ile-de-France).}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Filozofická fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/ahk8o1/.
Jak správně citovat práci
KOVANDOVÁ, Petra. Potraviny s chráněným označením původu a s chráněným zeměpisným označením původem z krajů střední Francie (Franche-Comté, Poitou-Charentes, Limousin, Centre, Bourgogne, Pays de la Loire, Ile-de-France).. Č. Bud., 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Filozofická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 29. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Filozofická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Francouzský jazyk pro evropský a mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Značky původu a kvality v regionu Střední Morava pohledem spotřebitele
Anna Tomášková -
Marketing of the Guimaras island (Philippines) concerning mango as a symbol of the region
Tadeáš Hrušovský -
Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích
Katarína Šlosárová -
Detekce nedeklarovaných druhů ovoce v potravinových výrobcích pomocí molekulárně-biologických a instrumentálních metod
Petra Svobodová -
Význam a výskyt konzervantů ve výrobcích z ovoce a zeleniny.
Adéla Kotrlová -
Sušené ovoce – rizika z pohledu nutričního terapeuta
Anna Kadlecová -
Použití přírodních barviv pro vybrané výrobky z ovoce
Magdaléna SLANICAYOVÁ -
Rizikové látkové složky ovoce a zeleniny a výrobků z nich.
Karolína Nováková
Název
Vložil
Vloženo
Práva