Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR – Bc. Vladimír Hybler
Bc. Vladimír Hybler
Master's thesis
Změny ve veřejném stravování v průběhu virové pandemie v ČR
Changes in public catering during a viral pandemic in the Czech Republic
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá problematikou změn ve veřejném stravování, které byly vyvolané vlivem virové pandemie. Cílem práce je zjistit názory a pohledy manažerů pražských restaurací na změny v provozu v době pandemie, na základě jejich výpovědí identifikovat 5 nejzásadnějších problémů a navrhnout řešení na vybrané z nich.Abstract:
This master’s dissertation deals with the issue of changes in public catering which were caused by a viral pandemic. The aim of the thesis is to find out the opinions and views of managers of Prague restaurants on changes in the operation of restaurants during the pandemic, based on their statements to identify 5 most important problems and suggest solution to selected ones.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2022
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/qhi9s/
Thesis defence
- Date of defence: 15. 6. 2022
- Supervisor: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
- Reader: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Theses on a related topic
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Okazionalismy v ruskojazyčné reklamě na jídlo a veřejné stravování.
Yernar SAYATOV -
Aplikace pro správu norem jídel ve veřejném stravování
Daniel Minárik -
Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Jana KUNÁGLOVÁ -
Analýza informací vnitropodnikového účetnictví v oblasti veřejného stravování
Michaela Baudišová -
Úkoly veřejné správy na úseku ochrany veřejného zdraví
Anhelina Lepičová -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Tradiční a novodobé pivní restaurace
Barbora Hlavatá