Karolína Svobodová

Bakalářská práce

Zajišťování bezpečnosti potravin v EU

Ensuring food safety in the EU
Anotace:
Cílem této práce je vytvoření základního přehledu týkajícího se zajišťování bezpečnosti potravin v EU. První kapitola je obecně věnována bezpečnosti potravin a jejímu zajišťování v rámci EU. Druhá kapitola se soustředí na implementaci potravinového práva EU do českého právního řádu a třetí kapitola je zaměřená na představení problematiky bezpečnosti a kvality potravin polského původu dovážených na …více
Abstract:
The aim of this thesis is to provide a basic overview of food safety in the EU. The first chapter is generally dedicated to food safety and its ensuring within the EU. The second chapter focuses on the implementation of EU food law into the Czech legal system and the third chapter is aimed at presenting the safety and quality of food of Polish origin imported to the Czech market.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2023
  • Vedoucí: Nicole Grmelová
  • Oponent: Tomáš Brandejský

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/89129