Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek – Bc. Kateřina Kartáková
Bc. Kateřina Kartáková
Diplomová práce
Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek
Relation between characteristics of ingredients and quality of chocolate spreads
Anotace:
Diplomová práce se zabývá vazbou mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek. V rešeršní části byla charakterizována čokoládová pomazánka a suroviny používané pro jejich výrobu. Dále je zaměřena na metody používané pro hodnocení jejich kvality a vazbu mezi surovinami a kvalitou čokoládových pomazánek. Praktická část se věnuje výrobě třech šarží pomazánek o stejné receptuře, lišící se …víceAbstract:
The diploma thesis deals with relation between characteristics of ingredients and quality of chocolate spreads. In the research part, chocolate spread and raw materials used for their production were characterized. It also focuses on the methods used to assess their quality and the link between raw materials and the quality of chocolate spreads. The practical part deals with the production of three …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kartáková, Kateřina. Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek. Zlín, 2023. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / -
Práce na příbuzné téma
-
Vliv použití různých tuků na vlastnosti oplatek
Martin Bradáč -
Vlastnosti a analýza rostlinných tuků a olejů
Anna Svobodová -
Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
Hana Keindlová -
Vliv obsahu tuku na vlastnosti sýru typu gouda
Kristýna Rojíčková -
Palmový tuk
Michaela Krupková -
Vliv složení na organoleptické vlastnosti masa
Eva Budková -
Vliv použité suroviny na vybrané vlastnosti tavených sýrů
Ondřej Holas