Bc. Iryna Chernenko

Diplomová práce

Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu

Attractiveness of Tourism Destinations in the European Union in connection with the Development of Culinary Tourism
Anotace:
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu kulinářského cestovního ruchu a jeho vlivu na atraktivitu destinací Evropské unii. Teoretická část práce obsahuje základní pojmy a charakteristiky kulinářského cestovního ruchu. Analytická část práce se zabývá rozborem povědomí a zájmu o tuto formu cestovního ruchu ze strany běžných účastníků cestovního ruchu. Její součásti je vyhodnocení současného stavu kulinářského …více
Abstract:
The master’s dissertation is focused on the analysis of culinary tourism and its impact on the attractiveness of destinations in the European Union. The theoretical part of the thesis contains the basic concepts and characteristics of culinary tourism. The analytical part is devoted to the analysis of awareness and interest in this form of tourism by ordinary tourists. It also includes an evaluation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/tx1rp/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Magisterský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství