MUDr. Eva Sedláčková

Doctoral thesis

Sekundární aromatické látky v alkoholických nápojích v závislosti na ročníku sklizně ovoce

Thesis Secondary Aromatics in Alcoholic Bewerages Determined by the Crop Year of Fruits
Abstract:
Předkládaná práce je zaměřena na shrnutí současného stavu poznání v oblasti způsobů získávání, analýz a využívání biologicky aktivních látek rostlinného původu. Pozornost je věnována především sekundárním a terciálním aromatickým látkám vznikajícím ve vybraných révových vínech a ovocných destilátech, jejich kvalitativnímu složení a kvantitativnímu zastoupení jednotlivých aromatických složek. Pozornost …more
Abstract:
This thesis is focused on summarizing the current state of knowledge in the field of methods of obtaining, analyzing and using biologically active substances of plant origin. Attention is paid mainly to secondary and tertiary aromatic substances arising in selected grape wines and fruit distillates, their qualitative composition and quantitative occurence of individual aromatic components. Attention …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 10. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 12. 2018

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Sedláčková, Eva. Sekundární aromatické látky v alkoholických nápojích v závislosti na ročníku sklizně ovoce. Zlín, 2018. disertační práce (Ph.D.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe