Veronika Kouříková

Bakalářská práce

Podnikatelský plán pro založení luxusní restaurace v Domažlicích

Business plan for a luxury restaurant in Domažlice
Anotace:
Účelem této bakalářské práce je sestavit reálný podnikatelský plán na založení restaurace v Domažlicích se zaměřením na lokálnost a sezónnost. Práce není rozdělena na teoretickou a praktickou část, nýbrž jsou obě části sloučeny do jedné. Celá práce se zabývá tvorbou plánu, každá kapitola obsahuje teoretický komentář. Podnikatelský plán obsahuje témata jako marketingový a obchodní plán, operativní plán …více
Abstract:
This bachelor’s thesis aim is to create a realistic business plan for the establishment of a restaurant in Domažlice with a focus on local and seasonal ingredients. The thesis is not divided into theoretical and practical parts, but both parts are combined into one. The entire thesis deals with the creation of the plan, with each chapter containing a theoretical commentary. The business plan includes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2023
  • Vedoucí: Jan Levý
  • Oponent: Lucie Andreisová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/88942