Gastroturismus jako nový trend v cestovním ruchu – Klára Walterová
Klára Walterová
Bakalářská práce
Gastroturismus jako nový trend v cestovním ruchu
Gastrotourism as a new trend in tourism
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá gastroturismem, což je jeden ze současných trendů cestovního ruchu. Zaměřuje se na japonský gastroturismus a jeho povědomí v Čechách. Cílem této bakalářské práce je analýza a zhodnocení gastroturismu v Japonsku. Dále důvody, proč je tato destinace tak oblíbená pro svůj gastroturismus a způsoby její propagace. První část práce obsahuje teoretická východiska, ze kterých jsou …víceAbstract:
This Bachelor thesis deals with gastrotourism, which is sone of the current trends in Tourism. It focuses on Japanese gastrotourism and its awareness in the Czech Republic. The aim of this thesis is to analyze and evaluate gastrotourism in Japan. Furthermore, it provides the reason why this destination is so popular for its gastrotourism and ways of promoting it. The first part of the thesis contains …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB11942
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2020
- Vedoucí: Ing. Veronika Židová, Ph.D., DiS.
- Oponent: RNDr. Mgr. Tomáš Burda, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2020 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Gastroturismus, jako podpora rozvoje cestovního ruchu regionu
Linda Jirásková -
Gastroturismus a pivovarnictví jako možnost rozšíření nabídky vybrané cestovní kanceláře
Sojková Sojková -
Krkonošská pivní stezka a její vliv na cestovní ruch v Krkonoších
Nikola MAREČKOVÁ -
Gastroturismus jako nový trend cestovního ruchu
Dominika Vejskalová -
Netradiční formy cestovního ruchu v České republice se zaměřením na gastroturismus v regionu Krkonoše
Pavlína Tuschlová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Gastroturismus
Petra Cibulková -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
Tereza Štěrbová
Název
Vložil
Vloženo
Práva