Analýza systému řízení kvality ve vybrané společnosti – Bc. Pavel Petr
Bc. Pavel Petr
Bachelor's thesis
Analýza systému řízení kvality ve vybrané společnosti
Analysis of the system of quality management in the chosen company
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje, především analýzou systému ve vybrané společnosti. Zaměřuje se na ISO normu 9001, která je využívána touto společností. Tato norma patří mezi přínosem firmy. Tato práce se zaměří na problematiku a normy a vše kolem ní. V této bakalářské práci poté můžeme nalést návrh zlepšení. Tento návrh pomůže celé výrobní společnosti ke zlepšení kvalit. Teoretická část se podrobně věnuje …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the analysis of the system in the selected company. It focuses on ISO 9001, which is used by this company. This standard is one of the company's benefits. This work will focus on issues and standards and everything around it. In this bachelor thesis we can then find a proposal for improvement. This proposal will help the entire manufacturing company to improve its qualities …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2019
Identifier:
https://is.vstecb.cz/th/mvxbg/
Thesis defence
- Date of defence: 25. 6. 2019
- Supervisor: Ing. Tsolmon Jambal, Ph.D.
- Reader: Ing. Lucie Polanecká
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchInstitute of Technology and Business in České Budějovice
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Administration and Management
Theses on a related topic
-
Strategie a opatření zlepšování kvality ovzduší v Moravskoslezském kraji
Veronika Bražinová -
Citace.com: datový audit v kontextu zlepšování kvality služeb
Jakub Fryš -
Food Quality Management
Jan Wegmann -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Management kvality jako nástroj snížení nákladů a zvýšení produktivity podniku
Daniel Stanko -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ