Změny kvality vody návesního rybníka v Předklášteří – Aleš Dokládal
Aleš Dokládal
Bachelor's thesis
Změny kvality vody návesního rybníka v Předklášteří
Changes in the water quality of the pond in Předklášteří
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na sledování změn v kvalitě vody na sledovaném rybní-ce. Sledovaný rybník se nachází u obce Předklášteří poblíž Porta Coeli. Parametry pro zhodnocení kvality vody byly měřeny čtyřikrát v průběhu jednoho roku na dvou odběro-vých místech. Část sledovaných ukazatelů kvality vody byla měřena na místě odběru a část byla měřena až v laboratoři. Zjištěné fyzikálně-chemické parametry …moreAbstract:
The bachelor's thesis is focused on monitoring changes in the quality of water in the monitored pond. The monitored pond is located near the municipality of Předklášteří near Porta Coeli. The parameters for the evaluation of water quality were measured four times during one year at two sampling points. Some of the monitored water quality indi-cators were measured at the point of sampling and some were …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2024
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2024
- Supervisor: prof. Ing. Radovan Kopp, Ph.D.
- Reader: Dušan Kosour, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / specializace:
Animal Breeding / Fishery
Theses on a related topic
-
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
Remziye Köpük -
Fyzikálně-chemické a mikrobiologické vlastnosti čistírenských kalů
Nela Friedrichová -
Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
Linda Pechmanová -
Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků
Kateřina Prokopová -
Fyzikálně-chemické vlastnosti vysoce koncentrovaných vodných elektrolytů pro příští generaci nabíjecích baterií
Ondřej Kolín -
Charakterizace mléka girgentánských koz: složení, fyzikálně-chemické a technologické vlastnosti
Věra Dvořáková -
Vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti medu
Jan Kopecký -
Fyzikálně-chemické vlastnosti a využití celozrnných mouk
Alžběta Mandová