Denisa Janečková

Diplomová práce

Návrh a realizace struktury a designu elektronické evidence dokumentace

Design and Implementation of the Structure and Design of Electronic Records of Documentation
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá elektronickou evidencí dokumentace ve firmě. První část je zaměřena na průmyslové revoluce a vize do budoucna, dokumentace v systému managementu kvality, Microsoft SharePoint a Delmia Apriso software. V druhé části této diplomové práce byla navržena struktura SharePointu pro IE a její implementace.
Abstract:
This diploma thesis deals with the electronic registration of documentation in the company. The first part is focused on the industrial revolution and the vision for future documentation in the quality management system, Microsoft SharePoint and Delmia Apriso software. In the second part of this diploma thesis, the structure of SharePoint for IE and its implementation was designed.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
  • Vedoucí: Tereza Smajdorová
  • Oponent: Pavel Klaput

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava