Michaela Plecháčová

Bakalářská práce

Cenová strategie stravovacích zařízení SKM Mendelu

Pricing strategy of catering facilities SKM MENDELU.
Anotace:
Bakalářská práce řeší cenovou strategii stravovacích zařízení Mendelovy univerzity. Jejím cílem je nalézt vhodné nastavení cenové politiky a obchodní strategie těchto stravovacích zařízení. V empirické části práce je využitím hospodářských výsledků minulých let zjištěna finanční situace stravovacích zařízení. Na základě rozboru současné tvorby cen stravovacími zařízeními MENDELU je navržena nová cenová …více
Abstract:
The Bachelor thesis is concerned with the pricing strategy of Mendel University catering facilities. The aim of the thesis is to propose an appropriate setting of the pricing policy and a business strategy of the catering facilities. In the empirical section, a financial situation of the catering facilities is determined using the net income of the previous years. A new pricing strategy leading to …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 1. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Martin Širůček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakulta