Mgr. Libor Marčík

Bachelor's thesis

Vepřové maso – učební text pro obor kuchař

Pork meat the textbook for the field of study - the cook
Abstract:
ÚVOD Pracuji jako učitel odborného výcviku v oboru kuchař a mezi témata, které se prolínají všemi třemi ročníky studia, patří příprava jídel z masa a masných výrobků. Jelikož jsme národ bohatý co do historie přípravou různých masových hodů, slavností a domácích zabíjaček pokládám za důležité, aby se i žáci blíže seznámili s touto jistě zajímavou tématikou. Jelikož po nástupu do pracovního procesu budou …more
Abstract:
INTRODUCTION I work as a vocational training teacher in the branch of cooks. There are a lot of topics which are parts of training during all three years. There is also preparation of meat and meat products. We are the nation which is rich in history of preparation various meat fests, traditional holiday and home pig sticking. Because of I think that it is very important for students to get to know …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 5. 2010
  • Supervisor: doc. Ing. Oldřich Kilián, CSc.
  • Reader: PaedDr. Ervin Štěpánek

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta