Bc. Kateřina Vojtková

Bachelor's thesis

Gastronomická tematika v učebnicích chorvatštiny

The Gastronomy in Croatian Textbook
Abstract:
Cílem bakalářské práce je zjistit jakým způsobem je v učebnicích chorvatského jazyka zakomponováno téma gastronomie. Předmětem zkoumání jsou jazykové úrovně od začátečníků přes mírně a středně pokročilé po pokročilé. Úkolem je zjistit do jaké míry autoři učebnic věnují svoji pozornost gastronomii napříč jazykovými úrovněmi, a hlavně jakými způsoby se v jednotlivých jazykových úrovních gastronomie vyskytuje …more
Abstract:
The aim of the bachelor´s thesis is to find how the theme of gastronomy is contained in Croatian language textbooks. The subject of the research are language levels from beginer to intermediate and upper-Intermediate to advanced. The task is to find out the extent which authors payed to gastronomy across language levels Mainly, how the gastronomy is presented in both the content and the language-didactic …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 5. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 15. 6. 2017
  • Supervisor: Mgr. Pavel Krejčí, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Mirna Stehlíková Durasek

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta