Bc. Kateřina Vojtková

Bakalářská práce

Gastronomická tematika v učebnicích chorvatštiny

The Gastronomy in Croatian Textbook
Anotace:
Cílem bakalářské práce je zjistit jakým způsobem je v učebnicích chorvatského jazyka zakomponováno téma gastronomie. Předmětem zkoumání jsou jazykové úrovně od začátečníků přes mírně a středně pokročilé po pokročilé. Úkolem je zjistit do jaké míry autoři učebnic věnují svoji pozornost gastronomii napříč jazykovými úrovněmi, a hlavně jakými způsoby se v jednotlivých jazykových úrovních gastronomie vyskytuje …více
Abstract:
The aim of the bachelor´s thesis is to find how the theme of gastronomy is contained in Croatian language textbooks. The subject of the research are language levels from beginer to intermediate and upper-Intermediate to advanced. The task is to find out the extent which authors payed to gastronomy across language levels Mainly, how the gastronomy is presented in both the content and the language-didactic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2017
  • Vedoucí: Mgr. Pavel Krejčí, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Mirna Stehlíková Durasek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Filozofická fakulta