Analýza kavárenských řetězců v Praze – Bc. Agáta Rybová
Bc. Agáta Rybová
Diplomová práce
Analýza kavárenských řetězců v Praze
Analysis of coffeehouse chains in Prague
Anotace:
Tato diplomová práce analyzuje postavení kavárenských řetězců v Praze se zaměřením na tři řetězce mezinárodní a jeden tuzemský. Cílem této práce je analyzovat postavení vybraných kavárenských řetězců, porovnat jejich podnikové vize, cíle, nabídku, servis a poskytované služby. Cílem práce je rovněž, na základě osobního šetření, vyvrátit či potvrdit stanovené hypotézy týkající se nejednotné nabídky služeb …víceAbstract:
This thesis analyzes the status of coffee chains in Prague focusing on three strings international and one domestic. The aim of this work is to analyze the status of selected coffee chains, to compare their business vision, goals, menu, service and services. The aim is also based on a personal investigation to confirm or refute hypotheses set for the inconsistent service and product offering in one …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/10493/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RYBOVÁ, Agáta. \textit{Analýza kavárenských řetězců v Praze}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/bc5n30/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Franchising jako možnost pro podnikání kavárenských podniků.
Lukáš ZRZAVÝ -
Hodnocení spokojenosti českých spotřebitelů s kavárenskými řetězci Costa Coffee a CrossCafe
Richard Vereb -
Možnosti marketingové orientace kavárenských řetězců v ČR z hlediska očekávaní zákazníků a nabízených služeb kavárenského odvětví
Maxim Panfilov -
Trh s kávou a kavárenské řetězce v České republice
Tomáš Čermák -
Analýza řízení kvality služeb vybrané firmy
Hana Dropová -
Nabídka a kvalita gastronomických služeb ve velkém hotelu
Tereza Hujerová -
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
Tomáš Vrzal -
Hodnocení nabídky a kvality poskytovaných služeb ve městě Znojmě
Bořivoj Šibrava