Ovoce a produkty z jeho zpracování a jejich význam pro výživu – Petra JIRCOVÁ
Petra JIRCOVÁ
Bakalářská práce
Ovoce a produkty z jeho zpracování a jejich význam pro výživu
Fruit and products of its processing and its importance for nutrition
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na téma ovoce a výrobky z jeho zpracování a jejich význam pro výživu. Teoretická část se zabývá chemickým složením ovoce obecně a jsou zde popsány výrobky z ovoce a jejich význam pro lidské zdraví. Věnuje se především vitaminům, vláknině a antioxidantům. Praktickou část tvoří dotazníky na dané téma a jejich vyhodnocení. Cílem práce bylo zjistit, jaké znalosti mají studenti …víceAbstract:
The thesis is focused on fruits and products of its processing and its importance in nutrition. The theoretical part deals with the chemical composition of fruits in general are described and fruit products and their importance for human health, the important matter we deal mainly vitamins, fiber and antioxidants. The practical part consists of questionnaires on the subject and their evaluation. The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2012
Zveřejnit od: 26. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Milan Pešek, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JIRCOVÁ, Petra. Ovoce a produkty z jeho zpracování a jejich význam pro výživu. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 26.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 26. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti využití netradičních druhů ovoce pro výrobu produktů zachovávajících kusovitost ovoce
Karolína Kuželová -
Třídící systémy pro ovoce a zeleninu
Martin Vlach -
Využití méně známých druhů ovoce pro výrobu nápojů
Kristýna Oherová -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Ovoce jako motivace k pohybovým aktivitám v MŠ
Jana Švrčková -
Význam drobného ovoce ve výživě člověka
Veronika Seidlerová -
Průzkum trhu fermentovaných výrobků z kozího mléka
Anna Chodorová -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková
Název
Vložil
Vloženo
Práva