Bc. Daniela Poková
Bachelor's thesis
Stravovací úsek v hotelu
Food and Beverage Management at Hotel
Abstract:
Cílem bakalářské práce je provedení analýzy stravovacího úseku v hotelu Barceló Praha a zjištění úrovně kvality poskytovaných služeb se zaměřením na snídaňovou restauraci. Druhým cílem je sestavení návrhu pro její zlepšení. Pro splnění cíle byla zvolena metoda mystery shopping a analýza recenzí hotelových hostů z webových portálů Booking.com a Tripadvisor.com. Z těchto výzkumů vyšly oblasti, které …moreAbstract:
The aim of this bachelor’s thesis is the analysis of the gastronomie section in the Barceló hotel and the assurance of the quality level of the provided services -- with an emphasis being laid on the breakfast provided by the restaurant. A secondary goal is the formulation of a proposal for improvement of the services offered. Two methodologies were used to fulfill the aforementioned goals, (1) Mystery …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13032/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 6. 2015
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie - případová studie Motorest Wims
Karolína Sobotková -
Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie
Lucie Nahodilová -
Odborné vzdelávanie v hotelierstve, gastronomií a cestovnom ruchu
Sabína Hudáková -
Vzdělávání a rozvoj učitelů středních škol se zaměřením na hotelnictví, gastronomii a turismus
Michaela Duplinská -
Analýza řízení kvality hotelu Villa Paradiso v Itálii se zaměřením na stravovací úsek
Dan Fiala -
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
Oleksandr Biley -
Analýza procesů řízení vybraného hotelu
Aleš Pikal -
Úloha a význam gastronomických služeb v hotelu
Alexey Shakhov