Bc. Daniela Poková

Bachelor's thesis

Stravovací úsek v hotelu

Food and Beverage Management at Hotel
Abstract:
Cílem bakalářské práce je provedení analýzy stravovacího úseku v hotelu Barceló Praha a zjištění úrovně kvality poskytovaných služeb se zaměřením na snídaňovou restauraci. Druhým cílem je sestavení návrhu pro její zlepšení. Pro splnění cíle byla zvolena metoda mystery shopping a analýza recenzí hotelových hostů z webových portálů Booking.com a Tripadvisor.com. Z těchto výzkumů vyšly oblasti, které …more
Abstract:
The aim of this bachelor’s thesis is the analysis of the gastronomie section in the Barceló hotel and the assurance of the quality level of the provided services -- with an emphasis being laid on the breakfast provided by the restaurant. A secondary goal is the formulation of a proposal for improvement of the services offered. Two methodologies were used to fulfill the aforementioned goals, (1) Mystery …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 6. 2015
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze